Chroál slávy a trocha patosu

28.06.2002 | Redakce

Protože jsou prázdniny a ve škole se snad nic důležitého neděje, redakce Saturnu si vzala dovolenou. Prozatím bude dvouměsíční, počítáme totiž s tím, že v září vás začneme zase zásobovat novými zprávami ze školního prostředí. Jak jsem již řekl, pauza bude na dva měsíce, ale je také možné, že ne. Vše závisí na vás - pokud do září nenajdeme další lidi schopné a ochotné pro nás psát, tak to balíme, kočírovat všechno ve čtyřech lidech je dost namáhavé a uznejte, že i dost nevděčné. Proto se hlaste! [Možná nejste chytří a krásní, ale nám to nevadí]. Náš mailbox čeká.

A teď souhrn toho, co se nám povedlo i toho, co jsme zbabrali:

Studentská rada

Kapitola sama pro sebe. Nepovažuji se být kompetentní jí hodnotit, ač na ní mám už od začátku svůj názor, proto jen shrnu, co se o ní na našich stránkách napsalo:

  1. První zasedání - tomu bylo přítomno pouze 6 členů a mělo jich být alespoň 2* tolik
  2. Páté zasedání "Pátého zasedání Studentské rady se zúčastnilo celkem patnáct (slovy 15) studentů karvinského Gymnázia. Poprvé zde byli i zástupci tříd nižšího gymnázia. Hlavním a vlastně jediným tématem diskuse byl školní řád ..."
  3. Šesté zasedání Rady: FIASKO "V pátek 17. května se konalo (či spíše mělo konat) šesté zasedání Rady. Bohužel skončilo dříve než stačilo začít - přišli zástupci pouze 4 tříd..."
  4. Sedmé zasedání Rady "V pátek se konalo sedmé zasedání studentské rady. Šesté skončilo dřív než začalo, start toho posledního vyzníval podobně..."
  5. Deváté zasedání Rady - na něj jsme zareagovali shrnutím dosavadní činnosti rady a nakonec jsme i tímto článkem shrnuli dosavadní činnost Saturnu.