Nový design

03.04.2002 | Gadžo

Při založení Saturnu jsme si dali zkušební lhůtu zhruba jeden měsíc. Nyní přišel čas na rozhodnutí, zdali má cenu pokračovat.

Jak již nový design napovídá, Saturn nekončí, ba naopak! Budeme dále pokračovat ve své informačně - publicistické činnosti.

Musím ale vyjádřit politování nad dvěma věcmi. Za prvé : vedení školy nás bohužel nechápe jako informační server, nýbrž jako kritizující a pomlouvající škarohlídy. Druhou věcí, která mne osobně mrzí více, je fakt, že s námi vy studenti nekomunikujete. A přitom je to tak snadné: stačí poslat mejla na thesaturn@seznam.cz , nebo nás kontaktovat přímo (viz redakce).

Přidal se k nám další člověk: Jan "JohnNy" Raszyk. Ihned se postaral o nový design, za což mu patří naše díky. I přesto bychom uvítali další alespoň tři kreativní osobnosti. Přece jen jsme zatím úzký hlouček autorů s víceméně stejnými zájmy, a některé věci nám mohou unikat. Určitý stupeň feminizace gymplácké mediální scény by rozhodně neuškodil.

V Saturn se zrodil mé hlavě, ale musím přiznat, že jsem mu moc velké šance nedával. S radostí jsem sledoval, jak se mé "dítě" rodí a prokousává prvotními problémy. Newman udělal první design, a společně jsme v karvinských hospodách vypili mnoho čaje:), než se k nám přidal 4. autor. Někdy dostalo od velkých lidí menší pohlavek, to když náhodou při cestě ukázalo na nějaké to hovínko. Když ale vysvětlilo, že to hovínko chtělo pouze označit, aby do něj jiní nešlapali, zdálo se vše býti v pořádku. Středem jeho pozornosti bylo samozřejmě i kvítí, hojně zarůstající obrubníky. Jak tak postupně vyrůstalo, dostalo novou tvář (made by JohnNy). Jestli se pod tíhou pohlavků a faceliftu změnilo i pod kůrou, to ukáže až čas.

Nezbývá mi, než mu přát na jeho zřejmě dlouhé cesté hodně úspěchu a porozumění ze strany velkých lidí.

Nezapomeň - pravda o škole je TADY NĚKDE -> SATURN.