Školní časopis elektronicky

03.04.2002 | JohnNy

Hrstka hochů ze Sexty B si uvědomila, že naše škola nemá žádné noviny či časopis. Proto se rozhodli vykročit touhle nebezpečnou cestou a vydávat školní časopis elektronicky - na internetu. Za dobu jednoho měsíce získali obrovské množství zkušeností, sklidili nemenší množství kritiky, za kterou jsou teď vděční, protože hlavně ta jim dopomohla se zlepšit.

Pak jsem do hry vstoupil já a přinesl jsem Saturnu nový design. Chci, aby tenhle design byl co nejvíce user-friendly = uživatelsky přátelský. Bylo mi řečeno, že mám napsat nějaký návod na jeho ovládání a prohlížení, ale to mi připadá zbytečné. Chci, aby čtení Saturnu nečinilo nikomu žádný problém. Pokud vidíš, že tady něco nefunguje tak jak by se dalo čekat, chybí ti tu nějaké rubriky nebo máš jakýkoliv jiný nápad - napiš. Jediná připomínka, která zatím směřovala ke skladbě webu směřovala na fakt, že se pod články podepisujeme přezdívkami. Pokud někdo chce zjistit, kdo daný článek napsal, hned na začátku každého článku je autorova přezdívka a vpravo nahoře pod odkazem redakce jsou vypsáni všichni redaktoři se svými přezdívkami, opravdovými jmény, emaily a dalšími užitečnými informacemi.

Na závěr chci vyzvat kohokoliv, kdo by se chtěl stát členem redakce, ať využije šance, dokud je příležitost. Co požadujeme? Zájem o dění na škole a chuť psát. Vyžadovaná znalost tvorby internetových stránek - NULOVÁ. Zájemci a možná budoucí redaktoři, pište na thesaturn@seznam.cz.