Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, zítra Oto.

Komentáře ke článku »Krátce o návštěvě prezidenta«

Autoři webu za obsah fóra nezodpovídají.
Používání fóra je privilegium, nikoliv právo.

Příspěvky jsou vypisovány od nejstaršího po nejnovější.

Vypnout grafické smajlíky.


25.3.2007 18:16 newman
> Myslím, že máme opravdu velice reprezentativní a autoritativní hlavu státu,
> za kterou se rozhodně nemusíme stydět.

mozna co se tyce vzhledu a nonverbalniho vystupovani, ale uz ne co se tyce je nazorovych projevu na verejnosti doma ci v zahranici. nebo si myslite, ze NGO (nevladky) jsou nebezpecne, ci ze globalni oteplovani je "levicovy mytus"? jen tak dal a houst.
id 4659 | ticket 34a47…3177d | agent 26f6a…58fd2
27.3.2007 18:52 petulka:)
Myslim, ze kazdy z nas by chtel mit takove vedomosti jako nase hlava statu.Ja osobne se za nej vuubec nestydim, ba naopak:)
id 4661 | ticket 0d3b8…0a896 | agent 71738…4fe14
11.4.2007 09:20 newman
myslis, jako jeho "vedomosti" o:

- neziskovkach?
"To je, myslím, takový bez demokratického mandátu vzniklý pokus nejrůznějších seskupení (takových těch NGO s nejrůznějším zaměřením) pokoušet se přímo vměšovat do života lidí. A tam ten demokratický mandát chybí. To je prostě nový fenomén posledních let, posledních desetiletí. A já ho považuji za velmi riskantní a velmi nebezpečný," říká Václav Klaus.

- o ekologii?
"Clintonova a v tomto ohledu přesněji Goreova americká administrativa byla vyvrcholením jednostranných, nevyvážených, nezodpovědných pokusů těch, kteří chtějí omezovat lidskou svobodu a kteří se na základě velmi chatrných důkazů o stavu životního prostředí a o vlivu člověka na něj snaží zavést novou fázi dirigistických intervencí státu do ekonomických (ale i neekonomických) aktivit lidí. Záchrana životního prostředí, ne-li dokonce celé planety - byla-li by skutečně ohrožena - by byla bohulibým cílem. Problém je, že pod něj můžete schovat cokoli, co se vám nelíbí a to i na úkor těch, kteří vaše hodnocení situace nesdílejí. A přesně o tom to všechno je."

... na adresu George W. Bushe o zruseni plneni Kjoskeho protokolu:
"Je velkým štěstím, že se našel politik, který se odvažuje „foukat proti větru“, který se odvážil udělat věc, za kterou mu nebude ze strany majitelů líbivé dobové ideologie enviromentalismu tleskáno a za který mu bude od téměř soudružskyglobalizované progresivistické skupiny v médiích velmi spíláno."

- o registrovanem partnerstvi:
"Je to projev zpupnosti, nepokory, pýchy rozumu a vítězství sociálního inženýrství nad respektem k tomu, co je možno považovat za odnepaměti osvědčené uspořádání lidstva, ve kterém požívá jedinečné a speciální ochrany manželství a rodina. Institut manželství přece nikde nevznikl až teprve zákonem postupně protlačovaným zájmovými skupinami a odhlasováváním jednotlivých návrhů v nějakých parlamentech."

- a co o nem, mimo jine, rika en.Wikipedia:
>> Klaus is a global warming skeptic who considers the warnings about anthropogenic global warming to be a fatal mistake of the present era. "Global warming is a false myth and every serious person and scientist says so."[1] He has also criticized the IPCC climate panel as a group of politicized scientists with one-sided opinions and one-sided assignments. He has said that other top-level politicians do not expose their doubts about global warming because "a whip of political correctness strangles their voices."
id 4697 | ticket 34a47…3177d | agent 7fc54…8c835

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.