Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, zítra Jiří.

Pel-Mel

Saturn v novém

Jistě jste si všimli, že v poslední době prodělal Saturn několik menších změn, především kosmetického rázu. V návaznosti na ně přichází změna největší, a sice zcela nový design. Ať se vám líbí.

Zapomínám

Fejeton na téma…

Hledáme nové redaktory

Rádi píšete, chtěli byste sdělit své názory a postřehy široké veřejnosti nebo dokonce uvažujete o studiu žurnalistiky? Pokud jste se našli v předešlé definici, tak právě pro Vás je Saturn, studentský zpravodajský web gymnázia v Karviné a špička mezi studentskými e-ziny, tím pravým odrazovým můstkem pro Vaši budoucí kariéru. Zájemci nechte vzkaz/kontakt na stránkách Saturnu nebo se ozvěte na redakční email (thesaturn@seznam.cz).

„Smrt?“

Existuje posmrtný život? Co se děje s člověkem a s jeho duší po smrti? Tak na tyhle otázky asi nikdy nedostaneme odpověď …

Vodní dýmka

Sedíte v čajovně, popíjíte exotický čaj, z reproduktorů zaznívá uklidňující orientální hudba a vy kolem sebe vyfukujete oblaka voňavého dýmu z vodní dýmky …

Saturn migruje

Saturn.aktuálně.cz se mění v Saturn.xf.cz. Proč Saturn změní svou adresu?

Piercing

O tetování jste se už něco mohli dozvědět z mého předešlého článku, tentokrát jsem se ale zaměřila na jinou formu zdobeni těla a to piercing. Zajímalo by vás, jak dlouho se piercing hojí? Na co si máte dát pozor? Nebo co si o něm myslí někteří z našich profesorů? Tak čtěte!

Dopis pro muže

Titulek zní sice dopis pro muže, ale je pouze zavádějící. S klidným svědomím si jej můžete přečíst i Vy, dámy. Jistě nejsem jediná, která se snaží porozumět mužské logice a tak můžete tápat se mnou.. A od chlapů čekám, že mi některé věci objasní!

Tetování

Každý z nás už jistě přemýšlel nad tím, jestli se dát tetovat nebo ne. Bude to trend letošních prázdnin? V mé třídě se počet tetovaných lidí během měsíce rozrostl o další dva. Kdo dál se přidá do jejich řad? Co vlastně tetováni obnaší? Jaká je jeho historie? Čtete dál...........

Antipokus

Tento článek jistě není první ani poslední zmínkou o pokusech prováděných na zvířatech. Denně se v médiích dovídáme o těchto pokusech, akorát nad nimi nijak moc nepřemýšlíme, nelámeme si hlavu nad nevinnými živými stvořeními, která jsou proti své vůli využívaná ke prospěchu dnešní moderní společnosti. Jistě, díky nim získáváme mnoho poznatků v oblastech vědy, ale není toto „vykořisťování“ němých tváří z pozice člověka odporně sobecké?

1 2 3 4 5 6

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.