Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, zítra Alexandra.

Studentská

Rozvrhové změny

V poslední době jsme párkrát neaktualizovali rozvrhové změny, za což se Vám omlouváme.

Nicméně musím se za celou redakci ohradit proti tvrzení, že za to můžeme my. Jsme odkázáni na to, jestli jsou změny vypracovány vedením školy. Pokud nejsou zveřejněny v dolní vytríně, tak se je bohužel nedozvíte ani od nás.

Newman opustil řady Saturnu...

Tak s těmito slovy se se Saturnem rozloučil Newman. Po té, co se webmasterem stal JohnNy byl odsunut na vedlejší kolej a nenacházel žádné další důvody setrvat v redakci…

pro ty, co to uz vi, to nebude nic noveho, tak ted pro ty co to zatim nevi. odchazim ze Saturnu. a to definitivne. nic a nikdo to zmeni. vlastne se pro ctenare nic nezmeni jen jim ubude jeden radek v redakci. proc odchazim: protoze jsem nic nedelal a nechcu v budoucnosti pro Saturn nic delat. etsjo preberte si to jak chcete. na tohle forum uz nevlezu, tak me muzete kontaktovat osobne, emailem nebo vubec. by

Filmy zrušeny (?)

Filmy, které vybrali studenti (Holky to chtěj taky; Shreck) zřejmě nebudou. První byl stornován z důvodu přílišné sexističnosti, druhý zas proto, „že je kreslený“. Bližší informace Vám brzy přineseme v článku.

Převod jídelny

V poslední době se hodně diskutovaným tématem stala jídelna. Ať už se jedná o více či spíše méně chutné obědy, nesmyslný zákaz používání spodního vchodu, nebo převod jídelny pod správu školy, o kterém je následující článek.

Poznávací zájezdy do Anglie a Skotska

Jako každý rok tak i letos máte možnost se zúčastnist podmanivých zájazdů plných vzrušujících zážitků ve Velké Británii

SSM: Třináctero

.....aneb co nám radí bývalí studenti z dob před rokem 1989, jak nejlépe přežít studium na našem ústavu......

Sbírka ukončena

V rámci sbírky na pomoc povodněmi zničené škole T.G.M. v Písku bylo vybráno 840 kč. Je to hodně, nebo málo? Napiš svůj názor do fóra!

Poslední šance přispět

V pondělí 14. 10. 02 já, René Król a p. Bajnar vybereme kasičku u bufetu. Máte poslední šanci přispět na povodněmi postiženou školu v Písku!!!

Peníze budou po spočítání předány nejpozději 15. 10. do rukou představitelů Nadačního fondu Zdravé město, které sbírku pořádá.

Finance školy

Finance školy a na nich závislé projekty jsou stálým problémem, který se zřejmě nevyhýbá žádné české státní škole. Jedním z odložených projektů je multifunkční hřiště, místo nějž zřejmě vyroste nové parkoviště.

Vyjádřete své názory !

Jako naši čtenáři dobře víte, že se zajímáme také o vaše názory. Doteď jsme vás ve většině článků odkazovali na Diskuzní fórum, kam jste mohli napsat svůj názor na daný problém.

Odedneška ale najdete možnost přidání svého názoru / komentáře k danému problému přímo na konci každého článku!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.