Pepa nos - Konečně něco

23.05.2002 | JohnNy

Ve čtvrtek jsme téměř všichni shlédli koncert zpěváka Pepy Nose. Mně se koncert docela líbil. Ano, představte si to :)

Po fiasku s panem Tadeuszem a nepříliš úspěšnými jazzujícími stařiky mi tohle vystoupení přišlo jako skvělý nápad - otevřená příroda, písničky, které mají velmi osobité texty, dvě kytárky, pohodová atmosféra. Ať žijí Hippies :o)). Co je smutné?Myslím, že tohle stačí. Když jsem se ptal sedmi svých vrstevníků, jak se jim koncert líbil, setkal jsem se se šesti (slovy 6) zápornými odpověďmi. Toť důsledek téhle kritiky na vás (teď abych se bál vejít do třídy :)).

Když to ale vezmete kolem a kolem, tak zjistíte, že nic lepšího už vedení školy pro nás vymyslet nemohlo. (někdo tohle možná pochopí ironicky :-))

Bohužel, stejně musím popíchnout jistou věc - vstupné nestydatě vysoké (odhad čistého výdělku - 19 tříd × 25 studentů × 35 Kč = pěkný obnos - asi jak pro koho, že ?) Snad si za to Pepa Nos koupí kulturnější oblečení (i když tady šlo asi o jeho osobitý styl projevu) - možná pak nebude muset hrát houmlesáky :o).

A nakonec témata jako politika, reklama nebo terorismus se nám už asi ohrála.

Rozhodli jsme se, poskytnout vám dva diametrálně odlišné pohledy na "Koncert Pepy Nose". Tenhle je vcelku přívětivý. Gadžo spokojen nebyl, důkazem čehož je druhá recenze.

Myslíte si, že by pro nás škola mohla vymyslet něco více zábavnějšího? Nebo jsem se ptal špatných lidí a vystoupení se třeba právě vám strašně líbilo a upřednostňovali byste tyto koncerty více než na co jsme byli zvyklí doposud? Stačí napsat do veřejného fóra, nebo na adresu redakce - thesaturn@seznam.cz.

...::: Gadžova recenze :::...