Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, zítra Jiří.

Akce „Písek“¨? A co takhle akce „Karviná“?

Calibrum, 26. září 2002 | Studentská

Když jsem dneska znovu viděla tu naši skleněnou pokladničku na akci „Písek“, tak mě napadlo, jak by to vypadalo asi se zatopením nás?
Došla jsem k závěru, že to má vedení promakané! Už mi konečně došlo, proč v přízemí mají kabinety skoro zásadně jen tělocvikáři, dále profesoři s horizontem nad 190. centimetrem a pak vedení. U tělocvikářů to je jasné, ti totiž umět plavat musí, dlouháni plavání nepotřebují no a vedení…přece kapitán jde vždy ke dnu se svou lodí! Taky tam jsou jen dvě třídy, čili případně pouze 10% utonulých studentů. :-)

Akorát nevím, proč tam máme i tělocvičnu, na druhé straně si však říkám, že tělocvična ve třetím patře by byla poněkud nepraktická…už jen to přemisťování z hřiště do tělocvičny a naopak…šplhací lano by sice bylo zpestření, ale ne všichni máme takové ty „nadpřirozené schopnosti“ jako je šplh. :-)A potom ten dusot! Kostlivec v biologické učebně by cvakal zubama a upřímně bych litovala, ta \„božatka\“, která by dělala reparáty s mikroskopy, ale co já vím, třeba by bylo objeveno dosud neobjevené…(lék na chvění) :-)

Co se týče jídelny, nejspíš by to nebyla až taková škoda v případě zatopení no a bufetu se nevzdám ze sobeckých důvodů… :-)


Moje teorie vysvětluje i umístění počítačových učeben až ve třetím patře, stejně jako hnízdečka asi těch nejcennějších profesorů… ;-) tím samozřejmě nechci říct, že někteří jsou méně cenní, jenže nikdy se na všechny nedostane.

První patro je našlapané úplně nejvíc asi nejspíš ať už z důvodů povodní, nebo možná z nebezpečí náletů a vletů.


Tedy, k čemu jsme se to chtěla dostat, nepřehlížejte pokladničku, třeba nemají na nové vedení, zmodernizování jídelny nebo vysušení tělocvičny

 

nahoru | permalink

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.