Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, zítra Oto.

Další krádež

Gadžo, 8. dubna 2003 | Studentská

V pondělí v době mezi 13:35 – 13:50 neznámý zloděj ukradl z aktovky položené na polici před bufetem mobil. Dále \„pročesal\“ další minimálně 1 tašku, ale zřejmě už nic nezcizil.

Vše se odehrálo během dozoru p. Strakoše, který si údajně žádné podezřelé činnosti nevšiml, nicméně podle našich informací se na minimálně krátkou chvíli z místa činu vzdálil. Celá záležitost byla předána do šetření PČR – pokud jste si všimli nějakého podezřelého chování, pak to oznamte vedení školy, policii, nebo třeba nám mejlem (můžete i anonymně).

Stejně jako v případě zcizených kol existuje důvodné podezření, že se na těchto zločinech podílel(a) student(ka), nebo někdo jinak se školou spjatý.

V tomto případě nemá poškozená nárok na náhradu, protože mobil nebyl řádně zajištěn, nicméně i pokud by byl zamčený ve skříňce, tak jeho náhrada (jakožto věci nepotřebné a nesouvisející s výukou) není jistá.

Dávejte si pozor na své osobní věci. Případné podezřele se chovající osoby okamžitě nahlaste – je to nejen morální, ale i zákonná povinnost.

 

nahoru | permalink

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.