Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, zítra Alexandra.

Zahlcování fóra

Gadžo, 14. října 2003 | Studentská

Možná jste si všimli, že diskusní fórum Saturnu v posledních několika dnech bylo doslova obsazeno několika defektními jedinci.

Nejprve jsme se rozhodli pozastavit činnost fóra a těmto individuím jsme nabídli možnost setkání ve vestibulu školy. Jedinečná šance, jak nám vše říct do očí. Jak jsem očekával, tak osoby, které se bojí podepsat, samozřejmě neměly dostatek kuráže na přímou (slovní) konfrontaci.

Aby měli \„normální\“ čtenáři možnost zveřejnit své názory, rozhodli jsme se trpět jejich slabomyslné urážky a fórum jsme opět zprovoznili.

Žádat o přesměrování kompenzace komplexu méněcennosti jiným směrem by bylo nesmyslné, tak aspoň budu doufat, že těmto osobám zahlcování fóra pomůže vyřešit jějich psychický problém. Nepodaří-li se, pak mi nezbývá než jim znovu doporučit odbornou lékařskou (psychologickou­/psychiatrickou­) pomoc.

Nakonec bych chtěl výše zmíněné jedince upozornit, že již naplnili skutkovou podstatu 2 trestných činů – pomluvy (několikrát), šíření poplašné zprávy a zastrašování (prohlášením se za teroristickou skupinu). Budou-li nadále v tomto pokračovat, jsem odhodlán podat trestní oznámení na neznámého pachatele.

 

nahoru | permalink

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.