Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, zítra Marek.

Pololetí

Calibrum, 14. ledna 2004 | Pel-Mel

Pololetí je obvykle časem změn, takže jsem se rozhodla přihodit něco do Saturňáckého menu i já.

Pamatujete si ještě na mě? Pololetí je obvykle časem změn, takže jsem se rozhodla přihodit něco do Saturňáckého menu i já.

Ty změny se vám až tak nezdají?? Někdo se konečně začne po půlroce učit po tom, co mu doma vyčiní rodiče, jiní se učit přestanou ať už z důvodu, že to jde nějak samo, nebo z důvodů, že to nemá cenu… Učitelé přestanou alespoň na týden vynakládat úsilí tahat vědomosti z hlubin (o to ne ledajakých) študákovy duše a těm více zodpovědným studentům přestane jít hlava kolem z vědomostí, které lezou i ušima…

Všichni se letos mohou odreagovat po tomto pololetním vypětí na hokejovém zápase maturanti x profesoři. Letošnímu maturantskému manšaftu obzvlášť fandím, chtěla bych vidět vyrovnaný zápas na konci s výhrou pro nás :-). Nebyla by to taky krásná a povzbudivá změna?? A co dál? Všichni začínáte s čistým štítem, z trojek můžou být jedničky… o tom, že to jde i naopak se zmiňovat nebudu :-). Čeká vás více ulívání v podobě kin a různých jiných náhradních programů v době příjmaček, písemných maturit a konečně i maturit normálních…hezká představa, viďte?

Takže chce to už jen sílu doklepat ty dva zbývající týdny, nějak zafinišovat, přežít běsnění třídních profesorů a rodinných příslušníků, zatnou zuby a pustit se snad do úspěšného a překvapeními naditého nového pololetí.

Tímto článkem se s vámi všemi, kteří mi věnujete a věnovali jste kousíček ze svého drahocenného času při čtení mých článku. S redakcí končím, čeká mě spousta jiných povinností a nechci nikoho zanedbávat a nikomu slibovat, to co není splnitelné. Takže ČUZ a hodně štěstí při všem!

Všem, kteří mě sem mezi sebe vzali, měli se mnou trpělivost a pracovali se mnou, pomáhali mi a byli na mě hodní, děkuju. Bylo to moc fajn :-)

 

nahoru | permalink

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.