Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, zítra Jiří.

Gellar opouští naše řady, budoucnost Saturnu nejistá

Simír, 17. září 2007 | Studentská

Před pár dny opustila naši redakci šéfredaktorka Gellar. Patří ji velké díky za zásluhy a tímto bych jí chtěl popřát hodně štěstí a zdaru do nové životní etapy.

Otázkou ovšem zůstává co bude se Saturnem dále?

Návštěvnost klesá, diskusní fórum prázdné, komentáře žádné. Ano přiznávám chybu, tj. Saturn měl opravdu nedávnou krizi, ale teď se musíme pokusit mu znovu pomoci.

Před volbou nového šéfredaktora bude probíhat jistá zkušební doba, během které se zjistí, jestli má cenu náš studentský e-zin držet i nadále v provozu. Konec tohoto časového období odhaduji na přelom pololetí.

Možná, když budou redaktoři aktivní, zapojíte se i vy. Snad jen jedním komentářem, příspěvkem nebo jen přečtením nového článku. Uvítáme i pomoc v podobě posílání nových a nových výroků.

Pro ty z vás, kteří mají zájem na udržení jednoho s nejlepších studentských časopisů v republice, nebojte se a napište nám článek, popř. zažádejte o vstup do redakce. Momentálně máme čtyři redaktory a to není dostatek . Nežádáme hodně, jen zájem o dění ve škole a chuť psát a věcech, které mladé lidi zajímají.

Myslím že nejsem jediný, kdo by chtěl aby Saturn fungoval nadále a fungoval dobře. Vás můžu požádat jen o skromnou pomoc. Doufejme že za půl roku bude nově zvolený šéfredaktor psát článek o už jisté budoucnosti Saturnu.

 

nahoru | permalink

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.