Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, zítra Jaroslav.

Otazník nad Pehou

Skřivo, 18. června 2008 | Kultura

Festival Karviná 2008 bude možná ochuzen o jeden z pilířů – slovenskou kapelu Pehu.

Festival Karviná 2008 se 21. června se možná uskuteční bez slovenské poprockové skupiny Peha. Ta před několika dny oznámila konec působení. Hrát by sice měla až do konce srpna, ale například Bitvu o Sázavafest 28. června již odřekla, proto nad karvinskou akcí visí velký otazník. Jedná se o první tak velký hudební počin, snad v celé karvinské historii, umožněný také spojením s HEY! ANIMALfestem, který doplní celou akci o jednu z konečných 4 hlavních scén. Jsou rozděleny následovně:

scéna Pop na které vystoupí od 16 hodin v Letním kině Petr Bende, který má být následován Pehou, o půl osmé pak bude začínat koncert kapely Kryštof.

scéna Rock, kterou poskytne již zmíněný HEY! ANIMALfest, v areálu lodiček to od 15:45 rozbalí kapely jako Jaksi Taksi, Ador Dorath a již zmíněný Arakain.

scény Folk/ Country v Oáze a Náměstí nabídnou skupiny jako Hradišťan, Žalman a spol. a Šediváci.

Jestli chcete vidět policajty, jak trénují psy, aby roztrhali podezřelého, a jak střílejí do Ukrajinců, přijďte se podívat v pátek 20. června za dětský koutek. Dozvíte se také jaké poznávací značky mají auta vybavená radarem.

 

nahoru | permalink

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.