Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, zítra Alexandra.

Douši Buši

Raziel, 16. září 2008 | Kultura

Hudební soutěž amatérských kapel.

Máte začínající kapelu? Chcete si vyzkoušet jaké to je ve světle reflektorů, udělat první krůček a představit se posluchačům?
Je zde další soutěž pro amatérské kapely. Pátý ročník Douši Buši proběhne opět v klubu Sokolík ve Frýdku – Místku a můžete se těšit, stejně jako každý rok, na převážně punk-rockové obsazení. Letos se nám nabídne punk, rock, metal, zástupci nu-metalu, alternativy a v neposlední řadě i rock'n'rollu, mezi kterými uslyšíte/uvidíte „karvinské“ Mendigos.
O tom, která kapela nakonec obsadí pomyslný stupeň vítězů a získá nějakou tu aparaturu, rozhodnou pouze diváci svými hlasy. Je pravda, že kapela, která si zajistí velký počet diváků z řad svým kamarádů a známých má vyšší šance na výhru, ale jak se říká – ‚Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.‘ – na takovéhle akci to platí dvojnásob.
Uzávěrka přihlášek je stanovena na 20. září 2008. Nezáleží na stylu který hrajete, brány jsou vám zcela otevřené. Samotná soutěž proběhne každou sobotu na přelomu října a listopadu, jak dlouho potrvá, záleží jen na počtu přihlášených kapel. Vyhlášení proběhne týden po posledním hudebním večeru.
Vstupné je symbolických 30 Kč a lístek slouží jako hlas kapelám.
Všem zúčastněným přeji úspěchy na jejich muzikální cestě…
 *

 

nahoru | permalink

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.