Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, zítra Marek.

Ach jo… je po prázninách

Calibrum, 17. března 2003 | Pel-Mel

Tak a máme po prázdninách :-( proč něco nemůže trvat věčně? Jak jste si je užili? Já vcelku skvěle, naši odjeli i se segrou na celý týden lyžovat a já si užívala toho božského klidu po vzoru \„kočky jsou pryč, myši mají rej…\“ :-)


Né v tom smyslu, jako každý večer hurá vybrakujem taťkovi bar, ale musela jsem se tak trochu starat o sebe a o svoji menší návštěvu… Poté co jsem odmítla jíst celý týden jen 10 litrů polívky, kterou mi navařila starostlivá maminka, kterou se přecpal náš pes a kterou jsem chtěla dát našim bezďákům na nadráží..no, ehm, bylo mi líto toho obrovského hrnce, třeba se v něm v časech nouze ještě budem koupat :-)..jsem se rozhodla vařit… už je to dobrý, už můžu i psát na klávesnici, ale pro mou kůži na prstech to byl dost dlouhý týden a o té kvalitě ani nemluvě…kuchařka ze mne asi fakt nebude…po tom co jsem málem vyhořela po snaze o křupavé topinky jsem se začla na naše i těšit…

Asi jste zažívali něco mnohem zajímavějšího, ale nemyslete si! Hodně často jsem randila s Kafkou, Nerudou, laškovala se Šrámkem a definitivně ukončila vztah s nudným Neumannem..zkrátka balada :-) a zdávalo se mi o profesoru Raicovi..mnam! :-)

Už se těším na další prázdniny, nakoupím spouuuustu polotovarů nebo si pozvu kuchaře, zabiju pár češtinářů a bude to pohádka.. :-) Taky už se těšíte? myslím na prázdniny! :-)

 

nahoru | permalink

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.