Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, zítra Marek.

Poslední zvonění! Cink!

Calibrum, 13. května 2003 | Studentská

Ve středu to byl pěkný fofr…po našem Bronxu organizovaně pobíhali kovbojové a sličné kovbojky (?), kteří se řídili heslem „peníze nebo život“, pokud jste se rozhodli nedat ani pětník, mohli vás hned za rohem vykuchat děsuplní chirurgové za asistence bělostných sestřiček či sestřáků…zachránit nás mohla jen pohádková bytost, anebo definitivně nás zbavit trápení paní smrtka. Doufám, že jste se všichni dostatečně vykoupili a zbavili se těch otravných drobných :-)

Přemýšleli jste někdy, co se s těmi drobnými stane? Mně osobně by se nechtělo do banky, vysypat tam 5 kilo drobásků a chtít za to papírovou tisícovku…Napište mi, kdo víte, jak to pak chodí, budu to příští rok potřebovat ;-)

Vždycky se mi líbilo, když se maturantský program uskutečnil venku, korunu tomu nasadil Ondra Kozák a nemělo to chybu… no řekněte..paní Müllerová v kulichu nezapomenutelná, skákající Jelínek nenapodobitelný a tančící Klupa sladký! K tomu sportovně založené maturantky a profesorky…zkrátka jsem gymnázium neomezených možností! :-)

Všem maturantům bych přála, aby se jich ten elán a snaha držely co nejdéle, nejlépe až k promoci. Takže hodně štěstí a snažte se!

 

nahoru | permalink

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.