Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav.

Konec flákání

Calibrum, 25. května 2003 | Pel-Mel

Jak jste si užili maturitmí týden?? Maturanti, kteří četli můj článek, mi udělali radost, už konečně vím, co je s těmi drobásky! Díky! :-) No takže maturanti na tenhle týden budou vzpomínat do smrti, tolik vypocené vody, tolik zabitých nervových buněk a tolik oslav…teda myslím, že když už projdou tolika zkouškami, tak to pak bouchnou aspoň šampus! Všem, kteří uspěli, gratuluju, a těm, kteří neuspěli přeju pevné nervy do dalšího pokusu.

Ale my ostatní jsme si ten týden užili za vás, tak třeba já se naučila hrát všechny možné karetní hry, definitivně vyšťavila baterky discmana a přečetla knížku… nechcete maturovat vicekrát za rok?? :-) Ale je to fakt, mělo to i své stinné stránky, musela jsem se narvat do silonek a vyhrabat nějkou slušnou sukni, abych mohla přijít tiše přihlížet. Mě osobně by ti diváci strašně rozčilovali, ale na druhou stranu věřím tomu, že všichni v duchu fandí a drží palce! Takže jen choďte povzbuzovat, transparenty příště za okna přístavby ;-)

A teď už nám opuštěným chudáčkům bez pořádného staršího vzoru nezbývá než nasadit ty poslední síly, které nám letos ještě zbývají a nějak doklepat ten měsíc. Takže učme se, prázdniny jsou za dveřmi!! Rychle do toho, půl je hotovo!! :-)

 

nahoru | permalink

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.