Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, zítra Rostislav.

Poslední zvonění je za námi

Gellar, 17. května 2006 | Studentská

Hurááá! Maturanti konečně vypadli! (Ne, sranda.;-) ) A že si pro nás letos připravili opět krásný program posledního zvonění. Kromě již tradičního obírání studentů mladších ročníků o prachy v různých kostýmech, měli pro kantory nachystaný opravdu peprný program. :-)

Opět jsme mohli vidět naše kantory v situacích, v jakých je opravdu asi jen tak nezažijeme. Za zmínku určitě stojí Duo Eva a Vašek v podání profesorů Slowika a Robotkové – pan Slowik se mohl více snažit, bylo vidět, že danou hudbu určitě neposlouchá, což dal jasně najevo, kdežto paní Robotková se zjevně v písničkách Evy a Vaška vyžívá (nebo že by chystala taky své CD?:-) ). Každopádně pan Slowik měl možnost si svou reputaci vylepšit ještě jednou, a to při písni popové zpěvačky Shakiry, kdy mu byl dán úkol na tuto píseň tančit. Tato hudba mu očividně sedla více – viz jeho smyslné kroucení boků. :-) Rovněž paní Robotková měla ještě jednu příležitost (zřejmě díky předchozímu úspěchu) zpívat. Zatrsali si také drsný Johnny Travolta alias Martin Brzóska s lady Müllerovou, trio HEČEJ (Helešicová, Jelínek, Čermáková), stepař Jiří Klupa (a jak mu šly pohyby na spartakiádní píseň ;-) ) . Roli Lucie Bílé v písni Láska je láska hrdě nahradily zpěvačky Marcela Rucká a Ivana Janů, které se opravdu vyžily (že by snad vždycky toužily být zpěvačkami, anebo tajně obdivují Lucku Bílou?). Jak se zachraňuje student zasažený proudem nám předvedla profesorka Bochenková a báseň Lerelei v originále zarecitovala paní Hellerová (jak, to nemohu posoudit, jelikož německy umím sotva pozdravit). Nesmím zapomenout ani na romantického Romea alias Tadeáše Parchanského a rozlučkovou báseň s Oktávou A od paní Adámkové. Program zakončili rockeři Brzóska a Divišová hrající playbackem do písně Final Countdown.

Na závěr mi nezbývá nic jiného než letošním maturantům popřát opravdu plně využitý svatý týden, úspěšnou maturitu a přijímací zkoušky na VŠ.

 

nahoru | permalink

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.