Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie, zítra Radoslav.

Kultura

Permoník doveze z Koree stříbro!

Výprava karvinského koncertního sboru Permoník, jež se v koreiském Busanu zúčastnila mezinárodní soutěže pěveckých sborů, vybojovala krásné druhé místo.

Gratulujeme. Po návratu se můžete těšit na podrobnější článek.

KoRn

Untitled evolution…

Nová knihovna na Letné – bude, nebude?

Příběh Kaplického Národní knihovny pozoruju od začátku. Málokterá budova dokázala vzbudit tolik vášnivých diskusí a sporů, které se teď znovu rozhořely jasným ohněm. Pražským zastupitelům se totiž vítězný projekt nelíbí, a proto se rozhodli jeho stavbu zastavit.

Drings After

V sobotu 22.9. od 20 hodin vystoupí v Baronu ve Fryštátě rocková kapela Drings After. Nenechte si ujít největší hity skupin jako jsou AC/DC, Rolling Stones, Black Sabbath, Deep Purple, Guns N’Roses, Pink Floyd a mnoha dalších zvučných jmen. Pro studenty činí vstupné 25,– Kč, pro dospělé pak 50,– Kč.

Koncert pro nairobskou školu

„Jsou země, kde je i prázdná plastová láhev cenným majetkem a v pětatřiceti letech oslavíte poslední narozeniny v životě. Svět je plný takových míst.“

Save Our Selves

Až do nedělních hodin jsme měli jedinečnou možnost sledovat na ČT2 dvacetihodinovou plejádu 150 hvězd i méně známých umělců, převážně místních, kteří představili špetku ze svého repertoáru.

Rockové festivaly 2007

Festivalová sezóna právě začíná. Pokud jste příznivci nejen rockové hudby, v následujícím článku se dočtete, které fesťáky letošního léta byste si rozhodně neměli nechat ujít!!!

Akce Valíme se Karvinou

Už je to tady. Blíží se druhý ročník akce Valíme se Karvinou.

„Ať žije první Máj“

Ještě před několika lety byste dnes šli povinně do průvodu, v rukou drželi mávátka a transparenty a vesele hlásali: ,, Ať žije první Máj.“ Do oken se vyvěšovaly holubice, české a ruské vlajky. Dnes je první Máj pojímán jako ,, lásky čas.“

1 2 3 4 5 6 7 8

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.