Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie, zítra Radoslav.

Kultura

Co pro Čechy znamená superstar?

Když se řekne slovo superstar, mnohým z nás vytane na mysli představa bohatého, slavného, krásného, úspěšného člověka – zkrátka někoho téměř dokonalého a excelujícího v určité činnosti (film, hudba …), o kterou se zajímají média. Najde se ale taková hvězda světového formátu i u nás, v naší malé zemičce? Je možné najít mezi vysoce talentovanými lidmi, kteří žijí v této republice někoho, kdo naši hudební scénu dokáže oživit a popohnat kupředu? Osobu, která by dokázala nenudit a reprezentovat náš národ? Osobnost, jež by se dokázala prosadit i v zahraničí? Je pravdou, že se nikdy nikdo nebude líbit všem, ale superstar je jen jedna, a měla by to být zářící hvězda, jejíž charisma zaujme více, než polovinu národa.

STREET DANCE CUP 2004 !!!

Jak se tak dívám na naši anketku \„Co pro vás znamená slovo hudba\“ vidím, že ve vedení stále zůstává hip hop a spol.,což mě inspirovalo k malému tipu na prázdniny…

Italian job

Viděli jste loupež po italsku?

Okresní kolo Wolkrova Prostějova 2004

Ohlednutí za další proběhlou událostí s účastí našich recitátorů…

Call of Duty

Hodně dobrá akce z druhé světové…:)

Blair Witch – fakt x fikce

Určitě jste již někdy viděli film, který vás něčím zaujal. Je jedno, jestli toho byla příčinou psychologická zápletka, originální motiv, či perfektní vykreslení prostředí děje. Mezi jedny z těchto neokoukaných a originálních jistě patří i film Záhada Blair Witch, o kterém se do dneška vedou vášnivé diskuze nad jeho smyšleným scénářem, či holou skutečností…

Gluebalize: „Síť je umělecké dílo“

Gluebalize je nový projekt skupiny italských umělců, přesněji Benátského Biennale a instituce ASAC (The Historical Archive of Contemporary Art). Úkol: (re)definovat současné digitální umění. … spouštějí na síti projekt archivu v reálném čase (dokonalá definice pro Internet jako celek) zaměřující se na shromažďování, nové spojování, definování, popisování, provádění, osvojení a vývoj konceptu Digital Art (digitální umění). Dává otázky, zda (Digital Art) opravdu existuje, jestli existuje jako nezávislá forma umění, jako malba, sochařství, divadlo, atd.

Pozvánka : Koncert učitelů

V budově Základní umělecké školy Bedřicha Smetany Karviná se ve čtvrtek 27.11. koná již tradiční Koncert učitelů. Koncertu předchází půlhodinová výstava \„PF\“, samotný koncert začíná v 18 hodin ve Velkém sále. Vstupné dobrovolné. Srdečně zváni jsou všichni příznivci hudby.

Wings Of Honour

Hrajete Pc hry? Rpg, střílečky, … jasně. Co třeba letadla?

1 2 3 4 5 6 7 8

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.