Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav.

Všechny články

Všude dobře, domácí nejlepší

Jsem velmi poctěn, že jsem mohl studovat na Gymnáziu v Karviné a výsledky jsou zřejmé již z prvních přijímacích zkoušek. Ještě jednou a naposledy se loučím v dobrém se všemi kantory a vedoucími našeho ústavu:-)

Těmito slovy se letošní maturant Marián Mikuš loučí s naši školou

Krádež ze zamčené šatny

Dnes, ve středu 11.6. byly ze zamčené šatny tělocviku chlapců ukradeny dva mobilní telefony, dva discmany, jeden mp3 player a hotovost z peněženek celkem asi 1000 Kč. Celková škoda odhadem 15 000 Kč.

Jsme svědky další z mnoha krádeží… Přišel jsem o mobil a nějaké peníze … Ptám se ale, kde je tady na škole bezpečné místo, kam si můžu s klidným svědomím schovat cennější věci? Taky se ptám, jestli pořád ještě je zabudování bezpečnostní kamery nad kolovnu (kamera by mimojiné zabírala i chodník, kudy by každý zloděj nutně musel projít) stále tak nevracející-se investicí.

Odpověď je jednoznačná. Máme mezi sebou zloděje, asociála, nebo jak chcete. Ukradl(i) nám zamčená kola, věci z tašek u jídelny, věci ze zamčené šatny tělocviku. Všímejte si ve svém zájmu osob, které opouštějí na delší dobu vyučování nebo se zdánlivě bezcílně pohybují budovou! Volnější závěrečné týdny školního roku jsou k této trestné činnosti prakticky nejvhodnější!

Kulig: Rozhovor s Krajčem

Do redakce nám student Jan Kulig zaslal interview s Krajčem…

Nová redaktorka

Svým prvním článkem rozvádějícím následky války se uvedla nová redaktorka Saturnu Jana Valášková -\„Andžulí\“ z 1.B.

Jménem celé redakce ji touto novinkou vítám mezi Saturňáky :)

Existuje Rambo?

Válka způsobuje jizvy nejen na těle, ale také na duši.Rambo prostě neexistuje!

Konec flákání

Maturity skončily a profesoři si teď už zase budou vychutnávat nás…fujtajbl!

Výroky – 7. část

Můžete si vychutnat to, co jste si sami uvařili :o)

Kde najít : Brigády, práce

Další díl série článků Kde najít je tu. Poradím vám, na jakých stránkách naleznete největší nabídky letních brigád a různých výpomocných prací. Tentokrát se budu snažit přidat více osobních zkušeností s jednotlivými we­by.

Umístění tříd z přístavby zatím nejasné

Kvůli maturitám byly třídy z přístavby přesunuty do hlavní budovy. Zatím nepadlo rozhodnutí, zda dojde po ukončení maturitních zkoušek (tzn. na červen) k návratu zpět.

Zatím je jisté pouze to, že po prázdninách budou v přístavbě umístěny jiné třídy (nemyslím tím stejné ale starší :). V současné době se řeší hlavně problém vyvstávající s tím, že příští rok bude o třídu více. Jakmile bude jasná situace ohledně června, tak se to na stránkách Saturnu dozvíte.

Poslední zvonění! Cink!

Tak a některým z nás už odzvonilo…

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.