Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, zítra Oto.

Všechny články

Na gymplu se opět krade – a ve velkém!

Když byl minulý rok ukraden mobilní telefon maturantkou, která byla za svůj čin vyhozena z naší školy, vznikla taková aféra, že bych neočekávala, že po této události budou mít zloději ještě pořád odvahu krást. Jak teď vidím, moc jsem se ve svých předpokladech zmýlila. Zloději mají možná jen vyšší hladinu adrenalinu při vykonávání krádeží …

Výroky – 13. část

Už 13. pokračování telenovely Výroky profesorů. Zahrajte si i vy roli v tomto skvělém seriálu! Neváhejte a pošlete i své scénáře k báječnému sitcomu Výroky profesorů!

Philip K. Dick – Výplata

Pokud Dicka čtete, pak vězte, že sbírka Výplata obsahuje deset povídek, z nichž osm jste nejspíš ještě nečetli. Pokud Dicka vůbec neznáte, ale baví vás SF knihy (o čemž pochybuji. Číst SF a neznat Dicka je jako řídit auto a nevědět na co je volant:) určitě se na tuhle knihu vrhněte, sic to není čtení právě nejlehčí a mnohokrát se vám stane, že si najednou uvědomíte:Sakra, to není možný. Takhle to přece doopravdy je! U Dickových knih musíte přemýšlet..ono to ani jinak nejde, to byste vlastně ani nečetli, ale jen listovali.

The Open – Simulation

Není to tak dávno, co spatřilo světlo světa první album skupiny The Open s názvem Simulation!

Harald Tondern – Bílý anděl

Já čtu skoro všechno. Romány, povídky, vědecké knihy i noviny a tak mě napadlo, že když už máme ten nový školní rok mohl bych zase spáchat nějakou tu recenzi na knihu, která se mi líbila a chtěl bych vám ji doporučit, nehledě na to, že taková recenze se dá dobře zneužít do čtenářského deníku:)

Sprayerství = projev umění či vandalismus?

Kolikrát jste se šli projít ven a všimli si posprejované fasády čerstvě natřeného domu? Kolikrát jste cestovali posprejovaným vlakem? Tolikrát, že už tyto \„záhadné malůvky\“ ani nevnímáte. \„Zdobí\“ naše okolí, denně je vídáme na každém rohu…

Novinky na Gymplu

Přes prázdniny se toho hodně změnilo. Něco se změnilo méně, něco více. Přibylo i několik novinek.

Plán Saturnu pro školní rok 2004/2005

Se začátkem školního roku přichází taky Saturn.

Zabezpečete si svůj počítač

Kolem virů a bezpečnostních děr je v poslední době relativně ticho, přesto jsou hrozby stále větší. Nezabezpečenému počítači tak stačí jen navštívit nějakou internetovou stránku na nějakém třeba i známém a důvěryhodném serveru a na jeho počítač je nahrán a spuštěn virus. Jak si rychle a efektivně ochránit počítač proti virům a dalším se dozvíte v tomto článku.

Výroky – 12. část : Jiří Raic

K příležitosti odchodu (zatím to tak vypadá) pana Raice ze školy jsme se rozhodli sepsat sbírků výroků, hlášek a glos, které vás budou bavit doufejme celé prázdniny.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.