Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, zítra Jaroslav.

Všechny články

Školní akademie mýma očima

Akademie k oslavám 50. výročí naší skvělé školy, aneb jak to vidím já:)

Saturn má RSS kanál

Přestože počet aktualizací Saturnu není nějak moc vysoký, má odedneška Saturn kanál RSS (verze 0.91). RSS je věc, která mnoha lidem (včetně mě) umožňuje se zorientovat v obrovském množství článků vycházejících každý den na internetu. Pěkný a hlavně srozumitelný článek o RSS vydal třeba Mirun ve Stokorcovém lese. Doporučuji.

Výroky – 8. část

Po delší prodlevě přichází pokračování úspěšného seriálu s výroky kantorů.

Má-li být zajištěno pokračování, pak je nutná Vaše spolupráce – neváhejte a pošlete nám zábavné hlášky vyučujících!

Zahlcování fóra

Možná jste si všimli, že diskusní fórum Saturnu v posledních několika dnech bylo doslova obsazeno několika defektními jedinci.

Nejprve jsme se rozhodli pozastavit činnost fóra a těmto individuím jsme nabídli možnost setkání ve vestibulu školy. Jedinečná šance, jak nám vše říct do očí. Jak jsem očekával, tak osoby, které se bojí podepsat, samozřejmě neměly dostatek kuráže na přímou (slovní) konfrontaci.

Aby měli \„normální\“ čtenáři možnost zveřejnit své názory, rozhodli jsme se trpět jejich slabomyslné urážky a fórum jsme opět zprovoznili.

Žádat o přesměrování kompenzace komplexu méněcennosti jiným směrem by bylo nesmyslné, tak aspoň budu doufat, že těmto osobám zahlcování fóra pomůže vyřešit jějich psychický problém. Nepodaří-li se, pak mi nezbývá než jim znovu doporučit odbornou lékařskou (psychologickou­/psychiatrickou­) pomoc.

Nakonec bych chtěl výše zmíněné jedince upozornit, že již naplnili skutkovou podstatu 2 trestných činů – pomluvy (několikrát), šíření poplašné zprávy a zastrašování (prohlášením se za teroristickou skupinu). Budou-li nadále v tomto pokračovat, jsem odhodlán podat trestní oznámení na neznámého pachatele.

Svoboda slova jak ji vidím

Svoboda slova je brána na paškál ve světě svobodného internetu velmi často. V poslední době i na Diskuzním fóru Saturnu. Takže jak to je s tou svobodou slova? Můžeme si tady my, Saturňáci, psát, co chceme? Myslíte si, že můžete psát do diskuzních fór úplně cokoliv? A my (jako správci webu) vám na to nesmíme ani šáhnout, protože tady je zase svoboda slova? Já myslím, že přesně naopak…

Krádež v šatně TV

V pondělí 14. října došlo k další krádeži věcí z šatny chlapců. Zloděj si k \„návštěvě\“ vybral 0.-1. vyučovací hodinu, kdy měla tělocvik septima B.

Výši škody se nám zatím nepodařilo zjistit, nicméně jeden neautorizovaný zdroj hovoří o částce převyšující 20 000 kč.

Zámek byl stejně jako v předešlém případě okamžitě nahrazen novým. Doposud se šířící informace, že po minulém vloupání do šaten zůstal zámek nevyměněn, se tedy nezakládá na pravdě.

Vatikán: prezervativy zvyšují nebezpečí nákazy HIV/AIDS

Poslední církevní novinkou je tvrzení, že virus HIV dokáže snadno proniknout sítí prezervativu, protože pro 450× větší spermie to není žádný problém

Přidávání příspěvků povoleno

Přidávání příspěvků do diskuzních fór bylo po týdnu povoleno. Enjoy.

Budou na školách zavedeny školní uniformy?

Jaký je váš názor na zavedení školních uniforem na českých školách? Budou u nás opravdu zavedeny? Přečtěte si můj článek a dozvíte se víc!

Měsíc po…

Jak jsem na tom já, aneb bojujte dál :-)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.