Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, zítra Viktor.

Všechny články

Latinskoamerická hudba

Ležíte na pláži a své tělo důkladně potřené opalovacím krémem vystavujete slunečním paprskům. Kromě šumícího moře k vám z nedalekého stánku se studenými nápoji doléhají i jiné zvuky. Tóny kláves, trumpeta a rytmické bubínky se vzájemně doplňují a tvoří neuvěřitelnou směsici rytmů, která přímo vybízí k tanci…

Focení tříd

Fotili jste se na základní škole? Chcete mít do budoucna památky i na gymnázium? Tak se přijďte vyfotit! Navštívíte Kvartu A (druhé patro hlavní budovy) a domluvíte se s Jakubem Podlesným. Fotka o rozměru 10×15 cm (možné i větší formáty) vás bude stát 7 Kč. A hlavně budete mít památku na celý život!

Tělo jako důkaz

S blížícím se létem a tropickými vedry, jež nás nutí shazovat péřovky zakrývající naše nedostatky, se zvyšuje počet nespokojených s dispozicemi, které jim příroda nadělila, řadíte-li se mezi tuto skupinu, tak právě pro vás mám řešení, proto směle čtěte dále! :o)

Piercing

O tetování jste se už něco mohli dozvědět z mého předešlého článku, tentokrát jsem se ale zaměřila na jinou formu zdobeni těla a to piercing. Zajímalo by vás, jak dlouho se piercing hojí? Na co si máte dát pozor? Nebo co si o něm myslí někteří z našich profesorů? Tak čtěte!

Dopis pro muže

Titulek zní sice dopis pro muže, ale je pouze zavádějící. S klidným svědomím si jej můžete přečíst i Vy, dámy. Jistě nejsem jediná, která se snaží porozumět mužské logice a tak můžete tápat se mnou.. A od chlapů čekám, že mi některé věci objasní!

Hlášky maturantů

Již několikrát nás někteří maturanti prosili, abychom vytvořili fórum jejich maturitních hlášek a přeřeků. Svoje přebrepty můžete posílat do vzkazů nebo do diskuzního fóra. V případě, že se jich nasbírá dostatečné množství, vydáme je podobně jako Výroky profesorů.

Koncert B.o.D

V karvinské kinokavárně Reflex se 6. května 2005 sešli všichni novopečení fanoušci začínající kapely B.o.D., aby společně vyslechli a zatančili si na libozvučné a po textové stránce velmi hluboce založené písně této c.n.n. rockové kapely :)

Výroky – 15. část

Tak a je tady další část přeřeků a hlášek našich kantorů! Bavte se dobře!

Jak se žije bezdomovcům, aneb „Keep somring!“

Pár řádků o životě na Hlavním nádraží v Praze…

Odveta za hokej se profesorům povedla

Slušně zaplněné fotbalové hřiště Na Bažantnici sledovalo tradiční fotbalové setkání maturantů a profesorů. Kantoři, posíleni učiteli z jiných škol, měli maturantům co vracet. Prohráli s nimi totiž v lednu poprvé v historii hokejové utkání, a nemohli tak připustit další porážku, rovněž však maturanti měli obrovskou motivaci vyhrát. Kdyby se jim to podařilo, stali by se prvními v dějinách našeho ústavu, kteří by porazili profesory v hokeji i kopané.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.